Tjen penger med iHerb.

For det første vil jeg bare understreke at med iHerb så får du først og fremst tak i det meste innen helsekost produkter og supermat. De har linker til hjemmesidene som produserer varene og god beskrivelse av varene. Her får du stort sett den informasjonen du trenger om de produktene du ønsker å kjøpe. Så har de en pris som er opp mot det halve om du må kjøpe det i butikk i Norge. Du får mye mer for pengene.


Hvis du ønsker kan du også tjene penger på å anbefale produktene du kjøper.
Det gjør du ved å gå helt ned på siden, trykk på linken "rewards" og registrer din egen konto der. Denne må ikke forveksles med din konto som du handler med.
Det opprettes da en unik kode som du bruker. Den kan legges inn i en link, eller brukes direkte av den som handler av deg. Det er forskjellige verktøy for promotering inne på rewards siden din.
Du kan til og med lage din egen webside der.Hvordan fungerer programmet.


- Som en iHerb kunde, er e-postadressen tilknyttet din iHerb konto eller kupongkode din, nøkkelen til å opptjene premier når du verve venner og familie til iHerb.com * for første gang.
- Bare be dem om å oppgi din e-postadresse eller kupong kode i kassen på iHerb.com og de vil få $ 5 rabatt på sin første ordre.
- Din e-postadresse er lett for dem å huske og fin måte for å verve folk som kanskje allerede vet det.
- I de tilfeller hvor du ønsker å holde e-postadressen private, kan du bruke din unike sekssifret kupong kode (tilgjengelig inne iHerb konto).


De Sparer - Du tjener 4%!
- Første gang kundene handler på iHerb.com og skriv inn din e-postadresse eller sekssifret kupongkoden under utsjekk vil motta en $ 5 rabatt på sin første iHerb ordre.
- Og du vil bli belønnet 4% provisjon på delsummen av både sin første bestilling og eventuelle ytterligere bestillinger de legger i løpet av de neste 365 dagene.


Men det stopper ikke her
- Etter deres første kjøp, kan dine henvisninger deretter passere deres e-postadresse eller kupong kode som de gir til sine venner og familie - akkurat som du gjorde.
- Din belønning er nå 3% på alle disse andre ledds salg. Tredje ledds salget blir belønnet på samme måte med 2%, og på fjerde ledds salget vil du tjene 1%.


Nå med "Endless Rewards"
- Etter hver av henvisningene 'første året, vil du fortsette å opptjene premier på 1% på hver handel de gjør på  iHerb over all fire nivåer - For livet av programmet!
- Som du ser, kan dine belønninger legges opp i årene som kommer fra bare en henvisning.
MIN KODE ER NIB598


Det er to ting du må tenke på når du handler på utenlandske nettbutikker. Det ene er at handler du for mer enn 200 kr må du betale toll.
Det andre er at en del vitaminer og mineraler blir stoppet i tollen. Eksempelvis D-vitaminer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar